1 månad kvar

Hemskt mycket hej!

Nu är det bara 1 månad kvar innan vi 1:or och 2:or går på sommarlov, dock har vi en enskild 3:a på Thoren som tar studenten i år, så för henne är det antagligen lite roligare saker att de fram emot.

Med 1 månad kvar av skolan betyder det av det är mycket att göra i skolan, och den 28e denna månad måste alla elever ha lämnat in sina uppgifter, annars ligger vi risigt till! Och av det att dömma kommer bloggen i kläm.

Det har hänt mycket på skolan sen det senaste inlägget och en av alla saker är att vi förra veckan hade Business Days! Vi 2:or skulle komma på en affärsidé och sedan sälja den på två dagar, det var ganska svårt men vissa kom på väldigt bra idéer och vissa tjänade till och med ihop mycket pengar. Sedan var det lite föreläsningar osv. om olika saker. Ettorna fick lära sig om aktier för att sedan satsa på 5 olika aktiebolag (100 000 fiktiva kronor) där de sedan tävlade om vilka som lyckades bäst! De hade även massa föreläsningar och mycket matematik att jobba med. Det var helt enkelt två väldigt lärorika dagar!

Det och mycket mer har hänt, men tyvär hinner jag inte ta upp allting här nu.


"A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0