Ur ett litet perspektiv

Hej!

Ser att det var länge sen bloggen uppdaterades och det är väll dags för mig att slänga in ett inlägg till för att fylla ut. Det händer mycket i skolan och allting kommer tyvärr inte upp, men jag ska försöka lägga upp lite tidigare saker med.


Idag var det friluftsdag för alla elever och lärare.
Jag själv höll till i Sidjöbacken så jag kan bara berätta ur ett litet perspektiv vad som hände där, och de två övriga som medverkar i bloggen var också där så jag/vi vet tyvärr inte vad som hände på de andra ställena, såsom i idrottshallen, på promenaderna och i gymet.

Vi började klockan 10 med en temperatur på cirka -15 grader. De som åkte utförsåkning kunde börja åka så fort dom fått liftkort, de som valt promenad kunde börja promenera och vi som valt pulkabacken (som jag) kunde åka. Dock var det en liten fjuttig backe för sånna härliga Thorenare som oss. Farten blev långsam och tog slut ganska fort.

Man kunde självklart gå in i värmestugan och värma sig eller hålla sig kring området och busa lite. Själv valde man att ta en promenad upp för hela backen för med många andra Thorenare kolla på när vissa hoppade osv. Jobbig backe, där man var helt död efter 10 meter, men man tog sig uppför endå! Det handlar bara om att ha viljan.

Innan det hade man avnjutit en härlig lunch som bestod av korvgrillning. Samt lite mackor och en festis.

Nerförsbiten var dock roligaste aktiviteten på dagen, åka ner i backen på rumpan med tyngden bakåt och man gled ner i en snabb fart!

Här kommer några bilder jag lyckats samla ihop. (Fler bilder kommer att laddas upp eftersom i detta inlägg)












“There must be a positive and negative in everything in the universe in order to complete a circuit or circle, without which there would be no activity, no motion”

RSS 2.0