Håll lågan brinnande

Nu är det mycket som händer på skolan då det har varit massor av 9or på besök, kanske några blivande Thorenare? Det återstår att se!

Under förr-förra veckan var det ett stort antal 9or som kom innanför dörrarna, över 500 som totalt! Förra veckan på onsdagen var det även öppet hus med ett väldigt positvit resultat.  Det är en enorm kick fär både de lärare och elever (från marknadsföringsgruppen) som ställer upp på allting vad det nu innebär när det verkligen visar resultat. Därför är det snart dags för ett till öppet hus på torsdag den 14 januari 18.00-20.00 (på detta öppet hus får du även möjlighet att träffa Patrik ”Bjärred” Andersson som pratar om vår nya fotbollsprofil).

Jag kan även berätta att studentkommittén på Thoren har kommit igång ordentligt nu! Vi har redan börjat planera vilka tävlingar som ska arrangeras för att veta vilken klass som blir den första att ta studenten från Thoren Business School, Sundsvall! Tävlingarna är såklart sekretessbelagda fram tills att tävlingarna hålls, men redan efter jul kommer tävlingarna att dra igång! Spännande!!!

//Fanny Vestin, Commerce 08



"Sometimes it is better to lose and do the right thing than to win and do the wrong thing"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0